Laia Navarra  – Photo – Video – Design

Laia Navarra  – Photo – Video – Design

 

Avui presentem a la Laia Navarra, una apassionada del món audiovisual i de la comunicació. Nascuda en el fred hivern i la boira de Lleida, és per això que li agrada l’estiu i veure les coses clares.

Té formació en comunicació audiovisual, social media i digital management. La Laia ha treballat en disseny i comunicació, ràdio, televisió i màrqueting. La seva experiència laboral l’ha portat a provar diferents àmbits i mitjans on ha anat adquirint més coneixement i li ha permès formar-se àmpliament en branding, xarxes socials i màrqueting digital.

Des de fa molt temps la Laia ha estat compaginant la feina amb el seu projecte personal, més centrat en la fotografia i el vídeo, dedicant així el seu temps lliure a ampliar la seva formació en aquesta línia i realitzant els diferents projectes que li sorgien sobretot gràcies al boca-orella.

Però el temps lliure es va acabar amb l’arribada fa una mica més d’un any del seu primer fill. I com que ja ho diuen, que un fill et canvia la vida, va ser aleshores quan va decidir fer el pas definitiu al món freelance i dedicar-se al cent per cent a LAIA (Photo · Video · Design) www.laianavarra.com

La Laia s’especialitza en Branding Audiovisual. La seva missió és comunicar la identitat de marca connectant amb el públic objectiu a través de les emocions. Ho fa utilitzant el disseny gràfic, el vídeo i la fotografia. El seu estil es caracteritza per la sensibilitat que transmeten les seves imatges. Utilitza sempre un disseny minimalista i senzill on el protagonista és l’element o la persona retratada.

Cada client és únic, per això busca un tracte personalitzat i molt proper i creu que el treball en equip sempre millora el resultat. I com diu ella, una imatge val més que mil paraules, però un vídeo… més que cent mil. Així que si la voleu conèixer més: Feu play!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *