Jesús Reinoso – Fotografies de 360º

Fotografia 360º

Jesús Reinoso es dedica a fer fotografies de 360º, una tècnica innovadora per mostrar locals com restaurants, habitatges i comerços. Amb aquest tipus de fotografia es pot realitzar Tours virtuals, pot afavorir als negocis i al turisme. També és una bona eina per les agències immobiliàries. La seva feina consisteix a fer captures de tots els racons i a posterior fer-ne el muntatge per obtenir una imatge de 360° amb tota la informació del local o espai.

Aquestes imatges s’utilitzen a Google Maps per mostrar més informació sobre els negocis, restaurants, hostals, allotjaments,etc. Les fotografies de 360° han canviat el tipus de fitxes dels negocis a la xarxa i que han aconseguit que en millori la seva presencia. Fa que l’usuari tingui al seu abast la imatge completa d’on dormirà en el cas d’estar buscant un hotel. Aquest sistema beneficia a les immobiliàries i als seus clients perquè podran fer les visites des de casa, sense haver-se de desplaçar. També és un avantatge pel turisme, ja que es podran fer recorreguts virtuals des de l’ordinador, tant en ciutats com en museus.Així doncs, si teniu un negoci i ús interessa, trobareu al Jesús al Coworking de La Casa de Fusta.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *