Laia Martínez – Ingenia Moments

La Laia, una noia somiadora i emprenedora, creativa, apassionada del màrqueting i la comunicació. Vol fer viure una experiència creativa molt apassionant en cada un dels esdeveniments i a cada un dels participants. Des de ben petita que porta la creativitat en vena, es passava hores i hores dibuixant, creant les seves joies i el seu món abstracte. Volia estudiar Belles arts i finalment s’ha graduat en Filologia Catalana i Comunicació Audiovisual, a Tarragona i Lleida, respectivament. Ha anat adquirint experiència en diferents mitjans de comunicació, d’aquesta experiència en destaca les entrevistes i l’apassiona la ràdio.

Actualment, viu a Lleida, es dedica a organitzar cursos, tallers, excursions i aniversaris per a gaudir i compartir, tant per empreses com per particulars. A la Laia li encanta fer treballs manuals, i si li encarregues, et farà un àlbum de fotos amb tècniques d’enquadernació i scrapbook. A més a més, et pot ajudar en fer més difusió dels teus projectes creatius i obtenir millor resultat en les vendes del teu producte, ella, et pot assessorar en temes de creació d’esdeveniments, comunicació i màrqueting. L’any 2008 la seva part emprenedora la va porta a crear la primera aventura dins dels negocis, va crear Espurnes*, una marca de bijuteria creativa que porta a diferents fires i distribueix per territori Català i algunes ciutats internacionals com Berlín. L’any 2012 va decidir fer un canvi i va donar la benvinguda al blog Craft & Artists, aquí junta les seves dues passions, l’art i la comunicació. Un blog que creix ràpidament i on entrevista a dissenyadors, creatius, artesans per donar a conèixer els seus projectes. I l’any 2014 la Laia va fer la primera escapada creativa, un cap de setmana amb tallers i xarrades per a creatius. Una altra petita part de la seva feina és donar un cop de mà als nuvis, t’ajuda a preparar i decorar el casament, a buscar proveïdor i els detalls més adequats per als convidats. I ara està immersa en el projecte Ingenia Moments, la trobareu al Coworking de La Casa de Fusta.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *