Alícia Romero – Coach

El moviment intel·ligent et dirigeix al teu objectiu, però durant el camí, tot i saber que, t’envairan emocions que poden pertorbar l’assoliment dels teus objectius, has d’enriquir-te de les positives i fer allò que et fa sentir bé.

L’Alícia, una noia creativa, imaginativa, inconformista i tots els adjectius que se li puguin atribuir al petit de tres germans, se li dóna bé treure profit d’allò que, per norma general, un altre hauria deixat en algun lloc per objecte inútil. El seu nom s’ha anat transformant amb el pas dels anys, a l’escola li deien Ali, amb el temps i la incorporació al món laboral, ha passat a dir-se Alis, i aixì és com la coneixem avui dia. L’amor és l’energia, la raó i la passió per la que fa cada una de les coses a la vida. Compartir és estimar – share is love.

L’emociona escoltar i connecta tots els sentits per seguir coneixent noves persones. És professora de cicles formatius i graus superiors, tècnica d’activitats físiques adaptades i instructora de programes d’habilitats socials. Té formació en educació especial i en coaching educatiu. Actualment, a part de treballar en una escola treballa com a coach, ser un bon coach implica tenir un tipus de pensament divergent i el coworking és un espai ple de persones divergent. I a més a més de ser professora i coach, l’Alícia fa acompanyaments i desenvolupaments personals, elabora articles d’estudis de desenvolupament personal, social i educatiu, redacta articles monogràfics formatius i realitza conferències a joves, famílies i personal educatiu.

Es considera molt afortunada per estar relacionada amb la cultura nòrdica, ja que l’art, la cultura i la natura es respiren al carrer. Té molt bones idees i li encanta treballar en equip.

Si voleu saber contactar amb l’Alis, teniu el seu contacte a Coworkers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *