Que és un Coworking?

 

Saps que és el Coworking?

El coworking ha canviat la manera de treballar de molts autònoms, empresaris i emprenedors. Són espais dirigits generalment a persones que tan sols utilitzen un ordenador, un telèfon i una bona connexió a internet per treballar, tot i que amb el temps els coworking s’han anat especialitzant i en trobem adreçats a artistes plàstics o cuiners. En el cas de La Casa De Fusta és un coworking per a creatius digitals, com per exemple programadors web, fotògrafs, dissenyadors gràfics, community managers, etc.

El Coworking és un avanç amb el treball col·laboratiu, aquest concepte va sorgir el1999 però va ser conegut amb el canvi econòmic del 2005, a San Francisco. L’evolució d’internet ha fet que una sola persona faci molta més feina, siguin més sociables i hi hagi més col·laboració. Actualment, petits equips poden estar a un nivell alt i ser competència de grans empreses, d’aquí sorgeix aquesta nova necessitat. En aquests espais hi ha una persona responsable de la gestió de l’espai, i s’encarrega de crear bon ambient entre els diferents Coworkers, crear unió i noves oportunitats de treball.

 

Avantatges i desavantatges que es troba en un coworking?

Els avantatges d’un coworking són la flexibilitat horària, l’espai, el networking i la conciliació entre família i feina. El pla mensual i l’espai s’adapta a les necessitats de cada coworker. Cada coworking disposa de diferents preus segons la necessitat horària i l’espai de treball que es requereixi. És una bona possibilitat de treballar amb altra gent i a la vegada en els projectes propis separant la feina de la vida personal. Els desavantatges o inconvenients que s’hi poden trobar en un coworking és el soroll, si s’està acostumat a treballar sol o en silenci, o bé al contrari, que hi hagi massa silenci i et sàpiga greu fer soroll. En el coworking l’espai és compartit i les trucades no són un secret, però sempre es pot utilitzar un altre espai, o la sala de reunions, per mantenir la privacitat.

 

A qui va dirigit?

Aquests espais van dirigits a persones que volen un bon entorn de treball, amb horaris flexibles i a un preu raonable. Els coworkers busquen un lloc per treballar fora de casa, separar la vida professional de la personal i poder relacionar-se amb altra gent, ser més productius i col·laboratius.

 

Dubtes si La Casa de Fusta és per tu?

La Casa de Fusta es troba a la part més antiga de Lleida, a un barri en projecció al mig de la ciutat. Per saber si aquesta manera de treballar encaixa amb el que estàs buscant, parla amb els Coworkers i comprova el feeling, fes Networking, pregunta els teus dubtes, visita l’espai i prova-ho. Així resoldràs tots els dubtes.

A més a més, en el Coworking de La Casa de Fusta trobaràs diferents esdeveniments i workshops per fomentar la motivació, aprenentatge i formació dels coworkers.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *