Tàctica 360º – Maria Del Olmo

Tàctica 360º

Tàctica 360º

A la Maria Del Olmo sempre l’ha apassionat conèixer el funcionament del cervell, el perquè de les nostres conductes i l’educació. Això la portat a estudiar Psicologia, una carrera que li ha ensenyat molt!

Va estudiar animació sociocultural, on ha après a transmetre als altres, formar, liderar… Li agrada ser útil. D’aquí surten les seves arrels professionals de voler atendre a les persones i estar involucrada en projectes socials.

Al llarg de la seva vida ha estat vinculada al món del teatre, com a actriu, directora i professora. Per totes les raons anteriors i per fusionar les seves passions, la Maria va escollir el coaching, l’art de transmetre, motivar, treure el millor de la persona, acompanyar cap a nous objectius, ajudar a ser feliç…

Ella és socio-fundadora de Tàctica 360°, empresa dedicada a fer formacions sobre Intel·ligència emocional.

Diu que tot el que ha après a la vida és gràcies a l’experiència, als coneixements, als assajos i els errors, i ho aplica també al Coaching. A la Maria la podeu trobar a La Casa de Fusta i per saber més d’ella podeu visitar les següents webs: https://mariadelolmo.com i http://www.tactica360.com . També la podeu trobar a les seves xarxes a l’apartat de Coworkers.

Raul Lucena

Raul Lucena, va néixer a Tarragona i actualment viu a les Terres de Ponent. Tot i ser tímid, una mica tartamut i […]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *