Neus Escarp – #artistaesportista

NEUS ESCARP, #artistaesportista. És una Coworkers de la Casa de Fusta, durant les següents setmanes anirem presentant a cada un dels que hi formen part del coworking creatiu. 

 Nascuda a la plana de Lleida, formada al costat del mar i enamorada de la muntanya. És clar que has de treballar per viure, però… i si poguessis viure de la teva passió?

Ella, ha après a fer de la seva passió la seva manera de viure. Des de ben petita que corria entre els camps de la seva família i quan arribava a casa encara tenia força per seguir dibuixant, sempre tenia un munt de folis i colors preparat per dibuixar. Amb el temps va decidir estudiar Belles Arts a Barcelona i especialitzar-se en disseny gràfic. Avui dia, té una missió a la vida, fer arribar les meravelles de l’art i el que té de bo l’esport a tothom possible.

El seu treball consisteix a ajudar els apassionats de la salut i l’esport, a més a més de poder a crear i dissenyar una marca pròpia, fresca i molt personal per a cada un dels seus clients. La Neus és artista plàstica i dissenyadora gràfica i, a més, instructora de cycling i fitness. Això és el que la porta a confiar en ella i tots els projectes que es proposi, també t’invita que tu ho facis.

És el bo que tenen el comú l’art i l’esport… és esforç, imaginació, disciplina, perseverança, humilitat, companyonia, creativitat, molta aventura i sobretot, per mi, és pura passió, i si fas les coses amb passió, segur que tot, surt molt bé.

Si voleu contactar amb  l’#artistaesportista, la trobareu al Coworking de la casa de fusta i el seu contacte està a l’apartat coworkers.

Des del blog de La casa de Fusta volem aprofitar aquesta presentació per fer difusió de la samarreta de la lluita contra el càncer.  Teniu tota la informació aquí( https://www.neusescarp.com/x1causa/)

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *